A Bilbao focistája a hátán cipelte a Real Madrid sztárját - videó

Athletic Club v FC Barcelona - Copa Del Rey soccer Athletic Club FC Barcelona La Liga Santander Copa del Rey Ińaki Williams Waist up One person Copa del Rey match San Mames Stadium January Bilbao Horizontal SPORT FOOTBALL PHOTO
Ińaki Williams of Athletic reacts during the Copa del Rey match between Athletic Club and FC Barcelona at San Mames Stadium on January 20, 2022 in Bilbao, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid meglepetésre 1-0-ra kikapott az Athletic Bilbao otthonában csütörtökön, és kiesett a Spanyol Kupából. A mérkőzés legviccesebb jelenetét Casemiro és Inaki Williams szolgáltatta, miután a brazil játékos az ellenfele hátára ugrott, a csatár pedig egyszerűen továbbsétált vele.

Az egyik hazai szöglet után Casemiro mindent megtett, hogy Williamset megakadályozza a fejelésben. A brazil középpályás nemes egyszerűséggel felmászott a csatár hátára és megkapaszkodott. Miután a labda elhagyta a játékteret, a Real végezhetett el kirúgást.

A Bilbao játékosát nem zavarta Casemiro jelenléte, az ellenfelével a nyakában indult vissza a helyére.

A Real számára a vicces jelenet mellett nem túl sok pozitív momentuma akadt a meccsnek, Carlo Ancelotti gyengén futballozó csapata a 89. percben kapott egy gólt, és 1-0-s vereséggel kiesett a Spanyol Kupából.