100 millió font alatt nem engedné el sztárfocistáját a Premier League-csapat

fbl Horizontal
West Ham United's English midfielder Declan Rice applauds the fans following the English Premier League football match between Crystal Palace and West Ham United at Selhurst Park in south London on January 1, 2022. - West Ham won the match 3-2. (Photo by JUSTIN TALLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A West Ham United labdarúgócsapatának vezetőedzője, David Moyes leszögezte, hogy a klub sztárja, Declan Rice az egyik legjobb futballista, akit valaha edzett, és 100 millió font alatt nem eladó.

A londoni klub menedzsere szerint a Premier League top klubjai januárban elszalasztottak egy lehetőséget, ugyanis 100 millió fontért megszerezhették volna az Eb-ezüstérmes futballistát.

A West Ham egyáltalán nem szeretné eladni legnagyobb sztárját, ezért is szabott meg a vezetőség egy elképesztően magas árat, hogy elrettentsék a középpályás iránt élénken érdeklődő klubokat.

A 23 éves futballistának 2024-ig van érvényes szerződése jelenlegi csapatával, de a hírek szerint a nyáron a Chelsea, a Manchester United és a Manchester City is megszerezné a védőként is bevethető játékost.

David Moyes nagyon sokra tartja Declan Rice-t Forrás: AFP/Ian Kington

méltatta játékosát David Moyes vezetőedző.

"Hatalmas potenciál van benne, nagyon sokat fejlődhet a jövőben.

Még csak 23 éves, de már most rengeteg tapasztalata van, a tavalyi Európa-bajnokságon az angol válogatott egyik legjobbja volt" -

tette hozzá a West Ham edzője.

Rice a Chelsea ifiakadémiájáról került a West Ham United kötelékébe még 2013-ban, és miután végigjárta a korosztályos csapatokat, 2017-ben debütált a felnőttek között. A tehetséges védekező középpályás az elmúlt évek során alapembere lett a londoni klubnak, és az angol válogatottban is meghatározó szerepet töltött be a tavalyi Európa-bajnokságon.

Forrás