Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójának záró mérkőzésén a Ferencváros 3-0-ra kikapott a Paks csapatától a Groupama Arénában, ezzel a bajnoki címvédő nem tudta visszaelőzni a Mezőkövesden diadalmaskodó Puskás Akadémiát, így a felcsúti csapat vezeti a bajnokságot. A találkozó után a Fradi orosz edzője, Sztanyiszlav Csercseszov elismerte, hogy a Paks megérdemelten nyert, de bízik benne, hogy az Afrika Kupáról hazatért játékosokkal és kemény munkával fejlődni fog a csapat.

„Túl lassan játszottunk, egy ilyen ellenfél ellen gyorsabb játékra van szükséges.

Csak magunknak köszönhetjük ezt a helyzetet, de a bajnokság megy tovább. Most a következő Magyar Kupa-mérkőzésre kell koncentrálnunk. Most jött vissza három játékosunk az Afrika Kupáról, most végre tudunk együtt dolgozni. Ezzel kell most foglalkoznunk" – mondta a mérkőzés után Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros edzője.

Sztanyiszlav Csercseszov, a Fradi edzője Fotó: Polyák Attila - Origo

„Az volt a legfontosabb, hogy a védekezésünket megszervezzük, mert a Fradi gyorsabb ritmusban játszik, mint a többi NB I-es csapat.

A támadójátékunk eddig is megvolt, de a védekezésünk most szokatlanul masszív volt" - mondta a mérkőzés után a Paks edzője, Bognár György, aki megjegyezte, hogy a Fradi elleni gólt szerző 21 éves Szabó Bálint számára eljött az idő, hogy megmutassa magát.