Kapufa és lesgól után a 93. percben szerzett győztes gólt Mbappé

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe celebrates after scoring during the French L1 football match between Paris-Saint Germain (PSG) and Le Stade rennais Football Club at The Parc des Princes Stadium in Paris on February 11, 2022. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain a Ligue 1 24. fordulójának első meccsén a forduló előtt ötödik helyezett Rennes csapatát fogadta, és 1-0-ra megnyerte a meccset.

A Paris Saint-Germain a Navas - Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Bernat - Paredes, Verratti, Draxler - Messi, Mbappé, Simons összeállításban kezdett és nagyon sokáig semmi veszélyt nem jelentett Pochettino csapata a Rennes kapujára.

Az első félidőben egy kaput eltaláló lövés volt a Rennes részéről, míg a PSG egy kapufáig jutott, Kylian Mbappé a 41. percben találta el azt.

Nem Lionel Messi meccse volt a Rennes elleni találkozó, de egy gólpasszt így is adott Forrás: AFP/Franck Fife

A második félidőben, a 65. percben Mbappé a kapuba talált, de a PSG gólját érvénytelenítette a játékvezető, miután a videobíró jelezte, hogy leshelyzet előzte meg a gólt.

Sokat elárul a meccs képéről, hogy a második félidőben, a rendes játékidőben egyik csapat sem találta el a kaput, de a játékvezető hat percet hosszabbított.

A Rennes-t elvitte a hév, egy kitámadás, majd labdaeladás után indulhatott a párizsi kontra. Icardi passzolt Messihez, aki Mbappét indította, a francia csatár pedig elegánsan lőtte ki a hosszú alsót.

Kylian Mbappé győztes gólt szerzett Forrás: AFP/Franck Fife

A gólt ITT lehet megnézni.

A PSG továbbra is vezeti a francia bajnokságot, most 16 ponttal a Marseille előtt.

A PSG legközelebb a Bajnokok Ligájában, a Real Madrid ellen lesz majd érdekelt.