Vágólapra másolva!
A Dunaszerdahely focicsapata a hivatalos honlapján tudatta, hogy kölcsönvette a Budapest Honvéd magyar válogatott támadóját, Balogh Norbertet.

A DAC honlapján kiemelik, hogy a 25 éves támadó megszerzésére már januárban is volt lehetőség, de akkor nagyon összetett volt a helyzet. Az átigazolási időszak lejárta előtt azonban sikerült lezárni a tárgyalásokat, így Balogh a szezon végéig kölcsönbe érkezett Dunaszerdahelyre, ahol a klubnak vásárlási opciója van a kétszeres magyra válogatott támadóra.

Kalmár Zsolt és Hahn János sok szépet mesélt a klubról, a csapatról és főleg a szurkolókról. Nagyon boldog vagyok és bízom benne, hogy főleg gólokkal és gólpasszokkal segíthetem az új csapatom" – jelentette ki a szerződésének aláírását követően Balogh Norbert, aki a 11-es számú mezt választotta.

Balogh Norbert a szezon végéig a DAC csapatánál folytatja kölcsönben Forrás: dac1904.sk/hu

Balogh Norbert Hajdúböszörményből származik, az ifjúsági éveit a szomszédos Debrecenben töltötte, ahol tizennyolc évesen bemutatkozhatott az NB I-ben. 2016 januárjában a Lokitól igazolta le több mint két millió euróért az olasz Palermo csapata. A jó felépítésű, 196 cm magas támadó a ciprusi APOEL Nicosia csapatánál és az angol Hull Citynél is megfordult. 2020 ősze óta a Honvéd Budapest futballistája volt, amelynek színeiben 42 meccsen 12 gólt lőtt 7 gólpasszt adott.