Kifütyülte világbajnok focistáját a Barcelona közönsége

FC Barcelona V SSC Napoli - Europa League barcelona napoli 2022 Ousmane Dembele Full Lenght One Person Europa League first leg match Camp Nou Stadium 07 Ousmane Dembele SSC Napoli FC Barcelona February Horizontal EUROPA LEAGUE FOOTBALL PHOTO
07 Ousmane Dembele of FC Barcelona during the Europa League first leg match between FC Barcelona and SSC Napoli at Camp Nou Stadium on February 17, 2022 in Barcelona. (Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto) (Photo by Xavier Bonilla / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Xavi, a Barcelona vezetőedzője hiába kérte, hogy ne fütyüljék ki a csapat fracia játékosát, Ousmane Dembélét, volt, aki nem hallgatott rá.

A csütörtöki, Napoli elleni meccsen csereként állt be Dembélé, akit szeretett volna télen eladni a Barcelona, hogy megszabaduljon hatalmas fizetésétől. A szurkolók is tudták, hogy terhet jelent a csapatnak a francia, ha marad, ezért sokan nem örülnek neki.

Dembélé a második félidőben állt be a Napoli ellen az Európa-ligában, többen füttyszóval jelezték neki, nem örülnek, hogy még a csapatban van.

Xavi korábban elmondta, ha Dembélé marad, akkor nagy szükség lehet még a játékára, ezért szeretné, ha a szurkolók pozitívan fogadnák. Ez az üzenet ezek szerint nem ment át mindenkinél.