Vágólapra másolva!
A PSG brazil sztárja, Neymar az amerikai focibajnokságban (MLS) zárná le a karrierjét. A támadó emellett szeretné megdönteni a brazilok legendás csatárának, Pelének a gólrekordját a brazil válogatottban.

A brazil sztárcsatár, Neymar elárulta, hogy visszavonulása előtt szeretne az amerikai bajnokságban (MLS) játszani, illetve meg szeretné dönteni Pelé gólrekordját az idei világbajnokságon - derült ki az Eurosport oldaláról.

Neymarnak komoly céljai vannak még Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Robert Michael

A támadónak 2025-ig van szerződése a Paris Saint-Germain csapatánál, de a sztárfocista elmondása szerint szívesebben fejezné be a karrierjét az Egyesült Államokban, mint hazájában.

- árulta el Neymar. A brazil csatár azt is megemlítette, hogy az MLS menetrendje nem olyan fárasztó, mint egy európai bajnokságoké, így akár meg is tudná hosszabbítani a pályafutását.

- mondta el a támadó.

Neymar a tengerentúlon játszana később Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

A brazil válogatottal kapcsolatban Neymar elárulta, hogy addig fog játszani ott, amíg meg tud birkózni a mentális kihívásokkal.

- mondta el Neymar.

A katari világbajnokságon Neymar szeretné megdönteni a brazil legenda, Pelé gólrekordját a válogatottban. A PSG támadója mindössze hét találattal van lemaradva a Fekete Gyöngyszemnek becézett csatár 77 gólos rekordjától a nemzeti csapatban.

- mondta el a PSG támadója.