Társoldalunk:

A Dortmund igazgatója szerint nem fognak sírni, ha Haaland eligazol tőlük

2022.02.24. 17:42

A Bundesligában szereplő Borussia Dortmund ügyvezető igazgatója, Hans-Joachim Watzke nem izgul amiatt, hogy a klub esetleg elveszítheti a norvég sztárcsatár Erling Haalandot.

A Dortmund szurkolói aggódnak, hogy a 21 esztendős csatár hamarosan elhagyja a Signal Iduna Parkot. Az elmúlt hónapokban a Real Madriddal boronálták össze Haalandot, állítólag már tárgyaltak is az ifjú támadóval – derült ki az rtl.de oldaláról.

Hans-Joachim Watzke az ifjú csatárral a leigazolása pillanatábanForrás: AFP/Joel Kunz

A német honlap a Barcelonát is megemlíti, de az jelenlegi pénzügyi helyzete miatt a katalánok nem valószínű, hogy le tudják igazolni a csatárt. A Dortmund ügyvezető igazgatója, Hans-Joachim Watzke sem tudja, mi lesz Haaland sorsa.

Ha távozik, majd úgy kezeljük a dolgot, mint máskor. Egy-két komoly támadót már elvesztettünk az elmúlt években. Majd találunk valaki mást – utalt az ügyvezető igazgatója arra, hogy a Dortmund túlélte Robert Lewandowski és Pierre-Emerick Aubameyang távozását is.

A Dortmund elnöke szerint túlélik a csatár távozását isForrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Bernd Thissen

Erling Haaland ebben az idényben 20 tétmérkőzésen 23-szor volt eredményes. Haaland jelenlegi szerződése 2024-ig szól a BVB-vel, a kivásárlási ára 75 millió euró.