Társoldalunk:

Nagyon fontos meccset nyert az Arsenal a Premier League-ben

2022.02.24. 22:43

Az Arsenal az esetleges első négybe kerülés szempontjából nagyon fontos meccsen fogadta a Wolverhampton Wanderers csapatát

A meccs előtt az Arsenal három meccsel kevesebbet játszva négy pontra, a Wolves kettővel kevesebbet játszva hat pontra volt a negyedik helyezett Manchester United csapatától.

Az Arsenal rettenetesen kezdte a meccset, Gabriel és Ramsdale hibája után Hwang szerzett vezetést, majd Jimenez is betalálhatott volna.

A folytatásban kisebb lehetőségei voltak az Arsenalnak, de a kapu előtt rendre rossz megoldásokat választottak a londoni támadók, így félidőben 1-0-ra a Wolves vezetett.

A második félidő elején Hwang került megint helyzetbe, de Ramsdale védeni tudott.

A folytatásban próbálkozott az Arsenal, Lacazett lövését védte José Sá, de a csereként beállt Pépé lövésénél már ő is tehetetlen volt. Az elefántcsontparti támadó egy szép átvétel után lőtt közelről a kapuba.

A 86. percben még Neto hagyott ki egy nagy helyzetet, majd Ödegaard lövése után súrolta a labda a kapufát, de itt még nem volt vége. A hosszabbítás pillanataiban Saka lövését védte Sá, majd Lacazette a 95. percben begyötörte a győztes találatot.