Megalázták a Manchester United dühöngő legendáját - videó

2022.03.07. 18:53

A Premier League 28. fordulójában a bajnoki címvédő Manchester City 4-1-re legyőzte a városi rivális Manchester csapatát az Etihad Stadionban. A találkozó után a Manchester United legendája, a Sky Sports szakkommentátoraként dolgozó Roy Keane kiosztotta a United játékosait, majd néhány pillanattal később Micah Richards, a City korábbi csapatkapitánya hangosan kinevette a dühöngő kollégáját.

"Feladták, és ez elfogadhatatlan. Tudjuk, milyen játékra képes a Manchester City, láttuk, hogy játszottak a második félidőben, de a United játékosai egyszerűen feladták. Nem futottak vissza az ellenfél támadásinál, és ez egyszerűen elfogadhatatlan, ha a Manchester Unitedban játszol. Szégyelljék magukat" - mondta Keane, aki játékosként hét bajnoki címet, négy FA-kupát és egy Bajnokok Ligája-trófeát nyert a Manchester Uniteddal. 

Keane véleménye után megfagyott a levegő a stúdióban, mire a műsorvezető Richardsra, a korábbi City-játékosa nézett, és azt mondta: "Micah ezt élvezi"

Erre a korábbi angol válogatott játékos hangos hahotázásban kezdett, miközben érződött, hogy Keane próbálja kontrollálni a dühét.

Ajánlataink