Vágólapra másolva!
A hétszeres aranylabdás világklasszis, Leo Messi úgy döntött, hogy visszatér a Barcelonába a Paris Saint-Germainnél eltöltött, csalódást keltő hónapok után. Az argentin sztár már tárgyalásokat is kezdett a katalán együttes elnökével, Joan Laportával - számolt be az okdiario.com.

A Barca elnöke a hírek szerint örömét fejezte ki, hogy a a hétszeres aranylabdás játékos vissza akat térni, ám ehhez Messinek el kell fogadnia, hogy

a jelenlegi járandóságaihoz képest jelentősen csökkeni fog a fizetése.

Messi a múlt nyáron három szezonra írt alá a PSG-hez, amelyből kettő fix, míg a harmadik opcionális.

A szerződés összesen 110 millió eurót hozott volna neki, de erről is hajlandó lenne már lemondani, csak hogy visszatérhessen Barcelonába, a lap szerint pedig erre van is esély.

Az argentin sztár tárgyalni szeretne a PSG-vel, hogy már a nyáron távozhasson, miután nem találja a helyét a francia klubban. Ezt az elmúlt évek legrosszabb gólátlaga is bizonyítja, a bajnokságban egyelőre mindössze két találatnál jár.

A visszatérésről szóló híreket erősítheti az is, hogy sem Messi, sem a családja nem tudott alkalmazkodni a párizsi élethez,

az eddigi tartózkodásuk nagy részét ugyanis egy szállodában töltötték. Ráadásul közben sokszor tértek vissza Barcelonába kirándulni az elmúlt hónapokban.

Messi nem érzi jól magát Párizsban, már a nyáron szeretne visszatérni a Barcához Forrás: AFP/Alain Jocard

Abban is biztosak lehetünk, hogy a korábbi csapattársa, a jelenleg a Barcát irányító Xavi is tárt karokkal várná a barátját.

A katalán sztárcsapatnál azonban Neymar ügye miatt már jól tudják, hogy nem csak a játékos akarata számít egy ekkora transzfernél.

A hírek szerint az argentin játékos két évre írhat alá a régi-új klubjához, amennyiben sikerül megállapodni a távozásáról.