Vágólapra másolva!
Harmincegy percig volt részese a labdarúgó NB I. 23. fordulójában a MOL Fehérvár FC elleni győztes (2-0) meccsnek Bobál Dávid. A ZTE csapatkapitánya hosszan előrevágott egy labdát, majd elesett, és rázuhant a tavaly szeptemberben megsérült bal kezére.

"Ez egy újabb törés, méghozzá ugyanott, ahol az őszi történt Pakson, ezért vasárnap este azonnal megműtöttek

– mondta Bobál Dávid a Borsnak a zalaegerszegi kórházból. – Ezúttal az egyik alkarcsontom elhajlott a hozzászegecselt fémlappal együtt, a másik, korábban épen maradt csont szintén eltört.

Azóta fájdalomcsillapítón él, csövek lógnak ki a karjából, de ha minden jól megy, ma, esetleg holnap hazatér. Ebben az idényben aligha lép már pályára, igencsak balszerencsés, ugyanis a tavaszi fordulók során éppen a Fehérvár ellen futballozott először.

Bobál Dávid ismét megsérült Forrás: M4 Sport+

"Otthon eljátszom majd Dominik fiammal, aki már nem lesz sokáig egyke, hiszen egy hónap múlva világra jön az öcsikéje"

– tette hozzá a ZTE játékosa.

Ősszel a ZTE elég rosszul szerepelt, jelenleg viszont az ötödik helyen áll, tehát jól menetel. Bobál megállapítja egységesebb lett a zalai gárda.

"Sokan azt hiszik, ez a mostani egy zalai feltámadás, ám erről szó sincs, pusztán kollektívaként igen szorosra zártunk."

Bobál Dávid fivére, Gergő a Vasasban futballozik, de mivel az Achilles-ina beszakadt, két hónap kihagyásra kényszerült. Meglehet, az új bajnokságban egymással néz farkasszemet a két Bobál. Ehhez az is szükséges, hogy az angyalföldiek visszakerüljenek az NB I-be.