Tombolt és fenyegetőzött az öltözőben a PSG katari elnöke a szégyenteljes bukás után

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's Argentinian head coach Mauricio Pochettino (L), Paris Saint-Germain's Qatari president Nasser Al-Khelaifi and Paris Saint-Germain's Brazilian sporting director Leonardo (R) attend a training session at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 8, 2022 on the eve of their UEFA Champions League round of 16 second league football match against Real Madrid CF. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid ügyeiben általában jól értesült spanyol napilap, a Marca értesülései szerint igen feszült volt a helyzet, miután a Real Madrid 3-1-re legyőzte a Paris Saint-Germaint a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján.

A Marca szerint a PSG katari elnöke a lefújást követően rögtön elhagyta a páholyát és az öltözők felé vette az irányt. Nasszer al-Kelaifi a beszámolók szerint üvöltözve érkezett meg az öltözők környékére, ahol a játékvezetőket kereste, őket szerette volna kérdőre vonni.

A párizsiak szerint Benzema szabálytalankodott a franciák kapusával a Real első gólját megelőzően. Az elnök végül Megía Dávila irodájában kötött ki. Dávila egy korábbi játékvezető, aki a Real Madridnak segédkezik „játékvezetői ügyekben". A hírek szerint több ember tudta csak kiterelni al-Kelaifit a szobából, aki később észrevette, hogy filmezik, ekkor az illető felé indult „megöllek" felkiáltással. Végül saját testőrei csillapították le, miközben a PSG sportigazgatója, Leonardo kitöröltette a felvételt.

A hírek szerint a PSG delegációja már a páholyban is igen udvariatlan volt a meccs hajrájában, majd a holland játékvezetőket próbálta inzultálni, egyikük el is törte az egyik asszisztens zászlaját.

MADRID, SPAIN - MARCH 9: Neymar JR. (R) of Paris Saint-Germain receives a hand from Rodrygo (L) of Real Madrid during the UEFA Champions League round of sixteen leg two match between Real Madrid and Paris Saint-Germain at Estadio Santiago Bernabeu on March 09, 2022 in Madrid, Spain. Burak Akbulut / Anadolu Agency (Photo by BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP) Forrás: Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Burak Akbulut

Eközben a vendégek öltözőjében is feszült volt a hangulat. Neymar vonta kérdőre a csapat kapusát, Gianluigi Donnarummát, aki eladta a labdát a Real első gólja előtt. Az olasz kapus nem hagyta szó nélkül a brazilt, miután emlékeztette, hogy a második gól előtt éppen ő adta el a labdát.

A két fél közé csapattársaknak kellett lépni, hogy ne durvuljon el a helyzet.