Vágólapra másolva!
Vezeti az NB I-es góllövőlistát, ledobott néhány kilót, és már a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi is szemet vetett a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Paks támadójára, Ádám Martinra.

„Természetesen

fogytam is azóta, mióta rendszeresen dietetikussal konzultálok. Nyilván másképpen táplálkozom egy kicsit,

de azért eddig sem éltem 'amatőr' módon. Ezért nem is kellett annyira drasztikus változtatásokat eszközölni. Az igazság, hogy többször kell ennem, kevesebbet" - mondta Ádám Martin arra a kérdésre a Ripostnak, hogy fogyott-e, mióta étkezési tanácsadó segíti. A támadó arról is beszélt, hogy sikerült rekordot döntenie, mivel a 12 csapatos NB I-es mezőnyben még egyetlen játékos sem szerzett 23 gólt.

„Ez persze

Azon vagyok, hogy a szezon végén minél több legyen, és ezáltal a csapatunk is minél előkelőbb helyen végezzen a tabellán" - árulta el a támadó, aki arról is elmondta a véleményét, hogy az európai aranycipőért folytatott versenyben már a 46. helyen áll 23 ponttal.

Ádám Martin fantasztikus formában van Forrás: --Paksi FC hivatalos Facebook oldala

„Azt azért látni kell, hogy az aranycipő még így is rettentő messze van. Persze nagyon örülök neki, hogy ott vagyok az ötvenes listán,

és jó lenne minél feljebb kapaszkodni rajta. Egyszeres szorzónkat jó lenne megduplázni, és akkor már az én góljaim száma is kiválóan mutatna (nevet)..."

Arra a kérdésre, hogy ki az a csatár, akivel úgy véli, a legideálisabb páros lehetne neki a válogatottnál így válaszolt:

„Ezen még így nem gondolkoztam, jó kérdés. Az biztos, hogy

és majd utána jobban fog izgatni ez a kérdés. Az biztos, a nemzeti csapatban is keményen kell dolgozni, hogy az ember megkapja a lehetőséget, ha beválogatnak, én azon leszek."

Végül arról is beszélt a lapnak, hogy esetleg kacsingat-e külföldre a kiváló teljesítménye után.

„Az angol futballt kedvelem a leginkább, az az abszolút favorit, azonban, hogy mi a realitás, már más tészta.

Jelenleg csak az adott szezonomra koncentrálok, és majd meglátjuk a végén, mire lehet elég ez az évad. Meglátjuk, mit hoz majd a nyár, most viszont szeretném minél jobban befejezni ezt a szezont!"