Vágólapra másolva!
Neymar cáfolja, hogy az öltözőben összeverekedett volna Gianluigi Donnarummával, miután a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata 3-1-re kikapott a Real Madridtól a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján.

írta közösségi oldalán a brazil sztár, akit a bejegyzéséhez mellékelt angol és portugál hírek szerint csapattársainak kellett szétválasztani az olasz kapustól.

A verekedés oka állítólag az volt, hogy Neymar az Európa-bajnok kapust hibáztatta az első bekapott gólért.

A mesterhármast elérő Karim Benzema, a Real francia csatára a 61. percben úgy szerezte az első gólját, hogy elvette a labdát Donnarummától, de a PSG vezetőedzője, Mauricio Pochettino szerint szabálytalanul.

Neymar tagadja, hogy verekedett volna Donnarummával Forrás: Hans Lucas via AFP/Arthur Nicholas Orchard / Hans Lucas/Arthur Nicholas Orchard

Neymar arról is beszámolt, hogy pályafutása egyik legfájdalmasabb veresége volt a szerdai találkozó, melynek nyomán a PSG kiesett a BL-ből.

A spanyol és francia sajtó szerint a sportigazgató, Leonardo és a klub tulajdonosa, Nasszer al-Kelaifi is nehezen viselte a BL-búcsút, ugyanis be akartak jutni a holland játékvezető, Danny Makkelie öltözőjébe. Az európai szövetség a játékvezetői jelentés megállapításai alapján este közölte, hogy fegyelmi vizsgálatot indít a sportigazgató és a klubtulajdonos viselkedése miatt.