Társoldalunk:

Összeverekedhettek egymással a játékosok a Fehérvár öltözőjében

2022.03.13. 19:21

A labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában a bajnoki címvédő Ferencváros 2-0-ra nyert a MOL Fehérvár FC vendégeként, így a székesfehérvári csapat sorozatban a hetedik meccsét veszítette el az NB I-ben, és egyre komolyabban kell foglalkoznia a kiesés elkerülésével. A találkozó után a székesfehérvári csapat kapusa, Kovács Dániel beszélt öltözőbeli problémákról, és kiállt a csapat német edzője, Micahel Boris mellett. A kapus arról is beszelt, hogy közel verekedés is volt az öltözőben, Simek Péter szakértő pedig később mar tényként említette.

„Nem biztos, hogy tűrné a nyomdafestéket, ami a fejemben jár. A bekapott gólig lehetett volna döntetlen. A mi helyzetünkben most ez is siker lehetett volna. Valahogy mindig én kapom a forduló gólját, lehet rossz a karmám. Hozzáállásbeli problémák vannak, de amíg ez van, addig kirúghatják az ötödik-hatodik edzőt is, nem lesz változás. Volt már az öltözőben közel verekedés, sírás és babusgatás is. Mi, akik akarjuk a sikert, már mindent megtettük.

A Fehérvár kapusa azt is mondta, hogy nem csak néhány játékosnál van hozzáállásbeli probléma.

Az edzőben bízunk, de belecsúszott egy olyan lejtőbe, ahonnan nehéz feljönni, mert egy morális válság közepén vette át a csapatot. Egy nagyon korrekt edző, nem ő a probléma" – mondta a találkozó után az M4 Sport kamerája előtt Kovács Dániel, a MOL Fehérvár FC kapusa.

Simek Péter szakértő később tényként említette, hogy volt verekedés is korábban a fehérvári öltözőben.