Vágólapra másolva!
Az Európa-bajnok és BL-győztes francia csatár, Nicolas Anelka szerint Lionel Messi és Cristiano Ronaldo már nem tud a legmagasabb szinten futballozni. Mindkét sztárjátékos csapata már a nyolcaddöntőben kiesett a Bajnokok Ligájában, és Anelka szerint Messi és Ronaldo semmit sem tudott hozzátenni a csapata játékához.

A volt francia válogatott Nicolas Anelka lesújtó véleménnyel volt az elmúlt másfél évtized két legnagyobb hatású sztárfocistájáról, Lionel Messiről és Cristiano Ronaldóról - derült ki a Corriere dello Sport oldaláról. A kétszeres BL-győztes támadó szerint Messi és Ronaldo túl sokáig akart a legmagasabb szinten futballozni,

és nem voltak hajlandóak beismerni, hogy eljárt felettük az idő.

Nicolas Anelka a Chelsea csapatával nyerte a második BL-címét Forrás: AFP/Alexander Nemenov


- árulta el Nicolas Anelka. A PSG, az Arsenal, és a Chelsea egykori labdarúgóját jobban meglepte Messi rossz szereplése, mint Cristiano Ronaldóé.

- mondta el Anelka.

Nicolas Anelka korábban a Paris Saint-Germain, az Arsenal, a Real Madrid, a Liverpool, a Manchester City, a Chelsea, és a Juventus csapataiban játszott. A francia válogatottal 2000-ben Európa-bajnokságot nyert. A Real Madriddal 2000-ben, a Chelsea csapatával 2012-ben Bajnokok Ligáját nyert.