Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának nyitómérkőzésén a bajnoki címvédő és listavezető Ferencváros 1-0 legyőzte a Mezőkövesd csapatát a Groupama Arénában. A találkozó után a Fradi edzője, Sztanyiszlav Csercseszov azt mondta, elégedett, amiért a csapat úgy kezdte a meccset, ahogy azt az öltözőben megbeszélték.

„Nagyon örülök a mai győzelemnek. Úgy kezdtük a meccset, ahogy azt a meccs előtt megbeszéltük.

Örülök neki, hogy csapatként játszottunk és csapatként küzdöttünk" - mondta a mérkőzés után sajtótájékoztatón Sztanyiszlav Csercseszov, aki a sárga lapról, amit kapott, annyit mondott, nem viselkedett megfelelően.

Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője Forrás: MTI/Kovács Tamás

„Az első félidőben sokkal több gólhelyzetünk volt, mint a másodikban, nem gondoltam volna, hogy az enyém lesz a mérkőzés egyetlen gólja.

– mondta a mérkőzés után az M4 Sport kamerája előtt a győztes gólt szerző Tokmac Nguen, aki elmondta, hogy három év után még kicsit szokatlan neki, hogy Sztanyiszlav Csercseszov új szerepkörben számít rá, de úgy érzi, meccsről meccsre fejlődik.

A hat kör óta veretlen zöld-fehérek előnye így nyolc pontra nőtt a második Puskás Akadémiával és a harmadik Kisvárdával szemben, de a két legfőbb rivális csak szombaton lép pályára.