Vágólapra másolva!
A Real Madrid korábbi legendás középpályása, Guti élesen bírálta a Barcelonától elszenvedett 4-0-s hazai vereség után a csapat edzőjét, Carlo Ancelottit.

A Reallal játékosként háromszoros BL-győztes Guti a vasárnapi El Clásico után nem rejtette véka alá a véleményét, és éles kritikával illette a madridi klub olasz edzőjét, felróva neki, hogy miért jegel a kispadon olyan sztárokat, akik fontos szerepet tölthetnének be a csapatban.

mondta Guti, utalva arra, hogy a felsorolt sztárok közül senki sem kapott lehetőséget a Barcelona ellen a Santiago Bernabeu Stadionban, pedig az olasz tréner négyet is cserélt a második félidőben.

Guti nem kímélte a Real brazil szélsőjét, az ezúttal rendkívül halvány teljesítményt nyújtó, és 1-0-s Barca-vezetésnél ziccert hibázó Vinícius Juniort sem.

tette hozzá az egykori remek futballista, aki visszavonulása után a Real korosztályos csapatainál is dolgozott edzőként.

A Real Madrid a katalán riválisától elszenvedett 4-0-s veresége ellenére továbbra is magabiztosan vezeti a La Ligát, a második helyezett Sevillát 9 ponttal, míg a jelenleg harmadik Barcelonát - amely nála egy meccsel kevesebbet játszott - 12 ponttal előzi meg.