Társoldalunk:

Maradona szívét is magukkal vinnék az argentinok a katari foci-vb-re

2022.03.25. 15:59

Egészen elképesztő ötlettel állt elő két reklám és PR cég, amelyek azt találták ki, hogy az argentin válogatott vigye magával a 2020-ban elhunyt futball legenda, Diego Maradona szívét a november-decemberi katari világbajnokságra.

Az Argentínában, Mexikóban és az USA-ban működő reklámcég, a Bombay, valamint az argentin székhelyű PR cég, az SBO képviselői nem csak átvitt értelemben, hanem a szó legszorosabb értelmében gondolják, hogy a 60 éves korában, szívinfarktusban elhunyt hazáját 1986-ban világbajnoki címig vezető legenda szíve a csapattal tartson Katarba.

"Valóra akarjuk váltani, amit szerintünk Maradona is szeretne, mégpedig, hogy a csapattal tartson a szíve Katarba. Hogy velük utazzon, ott legyen az edzőközpontban, az öltözőben, végül, ha Isten és Diego is úgy akarja, akkor a hetedik meccs után a világbajnoknak járó trófea mellett. Ez az álmunk, és az szeretnénk, ha mától ez mindenki álma lenne" - idézi az ESPN a két cég által közösen kiadott közleményt.

Maradona családja és az Argentin Labdarúgó Szövetség (AFA) még nem válaszolt a két cég bizarr ötletére.

Maradona szívét jelenleg a Buenos Aires-i rendőrség Kórbonctani és Anatómiai Intézetében őrzik, miután a boncolást követően oda szállították vizsgálatra.