Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) címvédő és első helyen álló Ferencváros szombaton felkészülési mérkőzésen 1-0-ra nyert a másodosztályú Szeged-Csanád Grosics Akadémia vendégeként. A második félidőben pályára lépett Sigér Dávid is – 2021. július 27. óta először.

A magyar válogatott középpályás tehát

243 nap után lépett pályára újra, így érthető módon nagyon boldog volt. Sigér ezt megelőzően legutóbb tavaly július 27-én, a Zalgiris Vilnius otthonában lejátszott Bajnokok Ligája-selejtezőn játszott.

A litvániai meccs után egy edzésen elszakadt a korábban pótolt elülső keresztszalagja, emellett a belső oldalszalagja is megsérült.

Sigér Dávid 243 nap után visszatért Forrás: fradi.hu

"Tegnap egy kicsit izgatott voltam, amikor eszembe jutott, hogy most tényleg eljöhet ez a pillanat.

Annyira hosszú volt ez az időszak, olyan furcsa volt, hogy végre eljött ez a nap. Eddig, amikor rá gondoltam, annyira távolinak tűnt. Nyilván most még nem szabad túlságosan előre rohanni, de azt gondolom, hogy ez nekem is jó visszaigazolás volt.

Közeledik, hogy akár tétmeccsen is pályára lépjek. Ez nem jelenti azt, hogy ez már a jövő héten megtörténik, de most már közeledik. Jó érzés volt újra pályán lenni, Szegeden egy szép környezetben. Jó pályán, jó ellenfél ellen, tökéletes volt első mérkőzésnek" - mondta Sigér Dávid a FradiMédiának.

A meccsel kapcsolatban elmondta, fizikálisan szolgálta azt, amiért elutaztak Szegedre, ugyanis más egy meccs ellenfél ellen, mintha csak egymás között játszottak volna. Hozzátette, amit kellett, azt elvégezték, és jól zárták a hetet.