Az Eb-győztes olasz sztárfocista bocsánatot kért az öltözőben okozott hatalmas káosz miatt

2022.03.29. 08:11

Az olasz labdarúgó-válogatott Eb-győztes hátvédje, Leonardo Bonucci bocsánatot kért, amiért nem takarították ki az öltözőt az Észak-Macedónia elleni vb-pótselejtezős vereség után.

Az Eb-címvédő olasz válogatott március 24-én hatalmas meglepetésre hazai pályán 1-0-ra kikapott Észak-Macedóniától, így nem jutott ki a katari világbajnokságra. A játékosok nehezen emésztették meg a sokkoló vereséget, és még az öltözőt sem takarították ki, amelyben óriási felfordulást okoztak. A közösségi médiában rengeteg fotó és videó látott napvilágot, melyeken tisztán látható, hogy a hazai öltözőben elképesztően nagy rendetlenséget hagytak maguk mögött a futballisták, ugyanis palackok, ételmaradványok és még cigarettás doboz is volt a szemétkupacban.

A törökök elleni barátságos meccs előtt a Juventus védője, Leonardo Bonucci a sajtótájékoztatón bocsánatot kért az okozott kellemetlenség miatt.

Hatalmas hiba volt a részünkről, legközelebb jobban figyelünk erre. Nagyon csalódottak voltunk és nem gondoltuk, hogy az ilyen részletek is ennyit számítanak. Még egyszer elnézést kérünk, a következő meccseken kiemelten figyelünk majd erre" - mondta Bonucci. 

Az olasz válogatott sorozatban a második világbajnokságról marad le, négy évvel ezelőtt hatalmas meglepetésre az oroszországi tornára sem tudott kijutni.

Ajánlataink