Őrült összeget kér sztárfocistájáért a Premier League-csapat

775778240 Horizontal
West Ham United's English midfielder Declan Rice celebrates on the pitch after the UEFA Europa League round of 16 second leg football match between West Ham United and Sevilla at The London Stadium, in east London on March 17, 2022. - West Ham won the game 2-0, and the tie 2-1 on aggregate. (Photo by Glyn KIRK / AFP)
Vágólapra másolva!
A West Ham United vezetőedzője, David Moyes szerint a londoni klub 150 millió fontnál (több mint 65 milliárd forint) kevesebb összegért nem hajlandó megválni legjobb labdarúgójától, Declan Rice-tól.

Az angol válogatottal tavaly Eb-ezüstérmes Rice-t több angol sztárcsapat, köztük a Chelsea és a Manchester United is szívesen vinné, ám a West Hamnél hallani sem akarnak a középpályás elengedéséről.

Tavaly nyáron még 100 millió volt az ára, most már legalább 150, de alapesetben nem eladó" - mondta a West Ham edzője, David Moyes.

David Moyes szerint alaposan a zsebébe kell nyúlnia annak a csapatnak, amelyik Declan Rice-t szeretné megvenni Forrás: NurPhoto via AFP/Action Foto Sport/NurPhoto/Action Foto Sport

A londoni csapat jelenleg a 7. helyen áll a Premier League-ben, így a BL-indulás hatalmas bravúr lenne számára, bár az Európa-ligában már negyeddöntős az együttes, végső győzelem esetén pedig a következő szezonban indulhatna a Bajnokok Ligájában.

A 23 éves futballista a West Ham egyik legfontosabb játékosa, aki az angol válogatottban is meghatározó ember.

A hátvédként és védekező középpályásként is bevethető Rice a tavalyi Eb összes meccsét végigjátszotta Gareth Southgate csapatában, fiatal kora ellenére már 29-szeres válogatott.

Moyes szerint a West Ham hasonlóan jár majd el Rice esetében, mint tette azt a Tottenham a legnagyobb sztárjával, Harry Kane-nel, akiért tavaly több ajánlatot is tett a Manchester City, ám a Spurs az összeset visszautasította.

Forrás