Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB II 32. fordulójának zárómérkőzésén a Vasas hazai pályán 3-1-re győzött a Szeged ellen.

Az NB II. 32. fordulójának rangadóján az éllovas Vasas a szintén feljutásért küzdő, harmadik helyezett Szeged együttesét fogadta az Illovszky Rudolf Stadionban.

A Vasas kezdett jobban, mégis a Szeged szerzett vezetést a 13. percben.

Egy gyors kontra végén Horváth Krisztofer kapott remek labdát Ódortól, lefutotta Pekárt, majd éles szögből a hosszú felsőbe lőtt.

Négy perccel később megduplázhatta volna előnyét a vendég együttes, de Bencze lövése a bal kapufán csattant. A 32. percben egyenlíthetett volna a Vasas, Otigba közelről a felsőlécet találta el, majd Molnár a gólvonalon fogta meg a labdát.

A szünet után nyomott Kuttor Attila csapata, és az 58. percben már ki is egyenlített. Silye 22 méteres lövése megpattant a menteni igyekvő Molnáron és a bal alsó sarokban kötött ki. Pillanatok alatt fordított a Vasas, az angyalföldiek három perc múlva újabb gólt ünnepelhettek. Berecz lövését még védte a szegediek kapusa, de a kipattanót Hirona 13 méterről éles szögből a kapuba vágta.

A hazai csapat a 69. percben már 3-1-re vezetett, Otigba egy szöglet után fejelt közelről a kapuba.

A folytatásban újabb gól már nem esett, a listavezető Vasas - amely sorozatban nyolcadszor nyert az NB II-ben - újabb győzelmével megint tett egy lépést a feljutás felé. A Szegednek ez volt az első mérkőzése a múlt héten távozott és Diósgyőrbe szerződött vezetőedző, Dragan Vukmir nélkül.

A tabella állása Forrás: nb2.hu