Talán még soha nem kellett ilyen szégyent átélniük a Barca-drukkereknek a Camp Nou-ban - képek

FC Barcelona V Eintracht Frankfurt - Europa League barcelona frankfurt Eintracht Frankfurt 2022 camp nou celebrates second leg quarter finals Europa League match Camp Nou Stadium Eintracht Frankfurt fans FC Barcelona April Horizontal FOOTBALL SPORT EUROPA
Eintracht Frankfurt fans celebrating the victory during the second leg quarter finals of Europa League match between FC Barcelona and Eintracht Frankfurt at Camp Nou Stadium on April 14, 2022 in Barcelona, Spain. (Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto) (Photo by Xavier Bonilla / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az FC Barcelona az idegenbeli 1-1-es döntetlen után hazai pályán 3-2-re kikapott a német Eintracht Frankfurttól, Így a negyeddöntőben búcsúzott az Európa-ligától. A több mint 100 perces találkozót a vendégszurkolók tették igazán emlékezetessé.

Az már a frankfurti első meccs után kiderült, hogy rengeteg német drukker szeretne jegyet venni a visszavágóra, és végül valóban óriási létszámban, egyes becslések szerint mintegy harmincezren utaztak el Barcelonába, és szállták meg szinte a várost.

Nem tudni, hogy milyen okból kifolyólag, de miután rengeteg hazai bérletes adta el a helyét csütörtök este, a Camp Nou-ban nem csak a vendég szektor világított fehéren, hanem a lelátó szinte minden szektorában nagy tömegben tűntek fel az egyenpólóban érkező frankfurtiak.

Hiába tiltakoztak a katalán csapat ultrái a második félidő elején távolmaradásukkal, ha egy bérletes honfitársuk át akarja adni a helyét, az szíve-joga, az ellen nem tud mit tenni a klub. És nyilván nem ingyen, merő szívjóságból ültettek egy német vendéget a saját helyükre...

Semleges szurkolóként is döbbenetes volt látni, ahogy a 90. perc után a hazai szurkolók elszivárogtak - pedig a kedvenceik ekkor kapcsoltak csak rá igazán -, és a lefújásra szinte csak német drukkerek maradtak a Camp Nou-ban, ők viszont rengetegen ünnepelték a sajátjaikat.

Van, akinek nem is a vereség ténye fáj a legjobban:

Madridban is szívesen nézték a fehérbe borult stadiont:

A frankfurti drukkerek mintha megtöltenék a Camp Nou-t: