Társoldalunk:

Lewandowski közel a Barcelonához, a felesége már spanyolul tanul

2022.04.15. 20:06

Lengyel sajtóértesülések szerint Robert Lewandowski, a Bayern München támadója közölte a német klub vezetőségével, hogy az FC Barcelonában szeretne futballozni. A katalán klub sportigazgatója cáfolta a lengyel csatár érkezését, az viszont újabb pletykákra adhat okot, hogy Lewandowski felesége elkezdett spanyolul tanulni.

A lengyel TVP Sport értesülése szerint a 33 éves támadó jövő nyáron, a szerződése lejárta után ingyen igazolna a katalán csapathoz. Lewandowski állítólag már Oliver Kahnnal, a Bayern vezérigazgatójával is közölte a döntését, bár a csapat edzője, Julian Nagelsmann bízik a lengyel csatár maradásában. 

Lewandowski öt meccset játszott eddig a Barca ellen, ezeken négy gólt lőttForrás: Anadolu Agency via AFP/2021 Anadolu Agency/Adria Puig

"Sohasem éreztem, hogy távozni szeretne. A beszélgetéseink során nekem mindig úgy tűnt, hogy maradna. Természetesen én azt szeretném, ha továbbra is a csapatomban lenne. Remélhetőleg hamarosan minden kérdésre választ kapunk" - mondta a Bayern München edzője, aki a Villarreal elleni BL-kiesés után halálos fenyegetéseket kapott a szurkolóktól.

Mateu Alemany, a Barcelona sportigazgatója is elmondta, hogy nincs semmilyen megállapodás Lewandowski és a Barcelona között, azonban a támadó felesége, a többszörös világ- és Európa-bajnok karatés Anna Lewandowska az Instagram-oldalon kitett egy sztorit, amelyben közölte a követőivel, hogy elkezdett spanyolul tanulni.

Lewandowski felesége már költözni készül?Forrás: annalewandowskahpba/Instagram