Vágólapra másolva!
A MOL Fehérvár 2-1-re győzni tudott a Mezőkövesd otthonában a az OTP Bank Liga 29. fordulójában. A találkozón remek gólok születtek.

Az első negyedóra végén megszerezte a vezetést a MOL Fehérvár: a mezőkövesdi kapu előtt Vajda rossz helyre fejelte ki a labdát, és a jobboldalon érkező Nego elé került. A magyar válogatott játékos középre lőtte a labdát, amire Kenan Kodro érkezett, és Pillárt megelőzve két méterről a hazaiak kapujába lőtt. A gólt itt tekintheti meg, a videó elején található a fehérváriak első találata.

A Mezőkövesdnek még a félidő végén sikerült egyenlítenie. A hosszabbítás harmadik percében Vajda baloldali beadását Drazics gyönyörű mozdulattal csúsztatta az ötös sarkáról a fehérváriak kapujának bal alsó sarkába. A hazaiak egyenlítő gólja 01:06-nál látható itt.

Szép gólt lőtt a fehérvári légiós Forrás: M4 Sport hivatalos oldala

A slusszpoén azonban még hátravolt a meccsen: a 78. percben Nego középre emelt labdáját Petrjak tizenhét méterről, kapásból ballal a kapu jobb alsó sarkába lőtte, és ezzel megszerezte a vezetést a vendég Fehérvár. A fehérvári légiós remek találatát itt tekinthetik meg.

A Fehérvár végül győzelemmel távozott a Mezőkövesd otthonából.