Az egész világ együtt gyászol a kisfiát elvesztő Cristiano Ronaldóval

fbl Horizontal
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo reacts during the English Premier League football match between Everton and Manchester United at Goodison Park in Liverpool, north west England on April 9, 2022. (Photo by Anthony Devlin / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az angol élvonlbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United szupersztárja, Cristiano Ronaldo húsvéthétfőn jelentette be, hogy párjával, Georgina Rodriguezzel közös újszülött kisfia meghalt. Az ötszörös aranylabdás klasszis kedvese ikrekkel volt terhes, kislányuk szerencsére túlélte a szülést.

A pár tavaly októberben hozta nyilvánosságra, hogy ikreket vár. Hétfőn az egyik kisbaba elhunyt.

"Mély szomorúsággal kell bejelentenünk, hogy a kisfiunk meghalt"

- tett közös nyilatkozatot Ronaldo és Rodriguez. - Ez a legnagyobb fájdalom, amit szülő érezhet. Csak a kislányunk születése ad erőt ahhoz, hogy ezt a pillanatot némi reménnyel és boldogsággal éljük meg" - adta hírül a közösségi oldalán Ronaldo.

A Manchester United sztárja és Rodriguez azt kérte, hogy ebben a nehéz időszakban tartsák tiszteletben a magánéletüket, egyben köszönetet mondott az orvosoknak és nővéreknek.

A tragédia az egész világot ledöbbentette. Csapattársak, korábbi játékostársak, klubok, szurkolók milliói gyászolnak együtt a fiatal párral.

A Bild beszámolója szerint többek között a Manchester United, Diogo Dalot, Alex Telles, Alvaro Morata, James Rodriguez, Miralem Pjanic és Kevin-Prince Boateng szinte azonnal üzentek a legendának, de a nyolcszoros olimpiai bajnok Usain Bolt és a világklasszis kosárlabdázó Pau Gasol is részvétét fejezte ki.

"A te fájdalmad a mi fájdalmunk, Cristiano. Szeretetet és erőt küldök neked és a családodnak ebben az időben" - írta a Manchester United.

A városi rivális Manchester City is azonnal a részvétét fejezte ki.

"A gondolataim veled és Georginával járnak testvérem. Nagyon sajnálom" - írta Marcus Rashford.

De számos klub, szurkoló és játékos fejezte ki a részvétét. Íme még pár a teljesség igénye nélkül.