A Real Madrid és a Barcelona sztárjait is az őrületbe kergette a La Liga-csapat kapusa

Valencia CF v Cadiz CF - La Liga Santander soccer Valencia CF Cadiz CF La Liga Santander Jeremias Ledesma Full length One person Horizontal SPORT FOOTBALL
Jeremias Ledesma of Cadiz in action during the La Liga Santander match between Valencia CF and Cadiz CF at Estadio Mestalla on January 4, 2021 in Valencia, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A La Ligában szereplő Cádiz labdarúgócsapatának kapusa, Jeremías Ledesma kiváló formában véd a rangadókon, ebben az idényben a Real Madrid és a Barcelona futballistái sem tudtak még gólt lőni neki.

Hétfő este a Barcelona nagy meglepetésre a Camp Nouban 1-0-ra kikapott a Cádiz együttesétől, így 2022-ben először szenvedett vereséget a spanyol bajnokságban. Érdekesség, hogy a tabellán 16. helyezett kiscsapat - amely akár még ki is eshet az élvonalból - ősszel is megúszta kapott gól nélkül a Barca elleni ütközetet, ugyanis az a találkozó tavaly szeptemberben 0-0-s eredményt hozott. A Cádiznak a Real Madrid sem tudott gólt lőni ebben a szezonban, a két csapat decemberi meccse szintén gól nélküli döntetlennel ért véget.

Mindhárom említett mérkőzésen az argentin Jeremías Ledesma állt a kapuban, aki elképesztő teljesítményt nyújtott, ugyanis az összes kapura tartó lövést (17) kivédte ezen a három meccsen,

így alaposan hozzájárult ahhoz, hogy csapata minden alkalommal pontot, pontokat szerezzen a két gigász ellen.

A La Ligában a Cádiz még egy alkalommal pályára lép a bajnoki címre hajtó Real ellen, a 37. fordulóban hazai pályán fogadja Carlo Ancelotti együttesét, így Ledesma akár tovább javíthatja nem mindennapi statisztikáját.