Társoldalunk:

A Real Madrid és a Barcelona sztárjait is az őrületbe kergette a La Liga-csapat kapusa

2022.04.19. 11:22

A La Ligában szereplő Cádiz labdarúgócsapatának kapusa, Jeremías Ledesma kiváló formában véd a rangadókon, ebben az idényben a Real Madrid és a Barcelona futballistái sem tudtak még gólt lőni neki.

Hétfő este a Barcelona nagy meglepetésre a Camp Nouban 1-0-ra kikapott a Cádiz együttesétől, így 2022-ben először szenvedett vereséget a spanyol bajnokságban. Érdekesség, hogy a tabellán 16. helyezett kiscsapat - amely akár még ki is eshet az élvonalból - ősszel is megúszta kapott gól nélkül a Barca elleni ütközetet, ugyanis az a találkozó tavaly szeptemberben 0-0-s eredményt hozott. A Cádiznak a Real Madrid sem tudott gólt lőni ebben a szezonban, a két csapat decemberi meccse szintén gól nélküli döntetlennel ért véget.

Mindhárom említett mérkőzésen az argentin Jeremías Ledesma állt a kapuban, aki elképesztő teljesítményt nyújtott, ugyanis az összes kapura tartó lövést (17) kivédte ezen a három meccsen, így alaposan hozzájárult ahhoz, hogy csapata minden alkalommal pontot, pontokat szerezzen a két gigász ellen.

A La Ligában a Cádiz még egy alkalommal pályára lép a bajnoki címre hajtó Real ellen, a 37. fordulóban hazai pályán fogadja Carlo Ancelotti együttesét, így Ledesma akár tovább javíthatja nem mindennapi statisztikáját.