Társoldalunk:

A Bayern München csak egy évvel hosszabbítja meg a két világbajnok sztárfocista szerződését

2022.04.21. 11:07

Thomas Müller és Manuel Neuer jövő nyáron lejáró szerződését csak egy évvel hosszabbítja meg a Bayern München - a német Kicker sportnapilap információja szerint.

A korábbi hírek még arról szóltak, hogy az egyaránt világbajnok labdarúgók és a bajor klub közel áll a megállapodáshoz, hogy két évvel hosszabbítsanak. Ezzel szemben az újság úgy tudja: az egyéves időtartam már eldőlt, csupán egyéb részletekben kell megegyezniük a feleknek, illetve a rutinos futballisták ígéretet kaptak arra, hogy jó teljesítményük esetén az egyesület nyitott a 2024 utáni folytatásra is. 

Müller és Neuer szerződését csak egy évvel hosszabbítja meg a Bayern MünchenForrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / SvenSimon/Frank Hoermann/Sven Simon

A 32 éves Müller egész felnőtt pályafutását a bajoroknál töltötte. A támadó 2008 nyarán mutatkozott be az első csapatban, és a legjobban keresők közé tartozik. A 36 éves Neuert 2011 nyarán szerződtette a Bayern, a Schalkétól igazolt kapus azóta alapembernek számít.