Társoldalunk:

A Kisvárda sportigazgatója történelmi jelentőségűnek tartja a Debrecen elleni győzelmet

2022.04.23. 16:33

A labdarúgó NB I 29. fordulójában a Kisvárda hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Debrecent, így már 49 pontja van, amivel klubrekordot döntött élvonalbeli szereplését illetően. A mérkőzés után a csapat sportigazgatója, Révész Attila értékelte az eseményket.

"Minden kíváságunk teljesült. Az első félidő óvatos játékot hozott, az utolsó passzaink nem sikerültek, a játékunkban nem volt meg a tűz. Volt egy kis fejmosás a szünetben, aztán jobbak voltunk. Történelmi jelentőségű ez a győzelem. Végtelenül boldog vagyok, ez a hátralévő meccseken nagy lökést jelent nekünk" - értékelt az M4 Sportnak Révész Attila a lefújást követően.

Révész Attila szerint történelmi jelentőségű győzelmet arattak a Debrecen ellenForrás: M4 Sport

"Reméljük, hogy a sérültek mihamarabb felépülnek, vagy pedig az U19-ből hozunk fel kapust. Az utóbbi meccseken önbizalomhiánytól szenvedtünk, de most jól teljesítettünk, a Debrecennek alig volt lehetősége. A masszivitásunk meghozta az eredményét. Ezzel a győzelemmel lélektani előnybe kerültünk, mert a negyedik helyezett csapattal szemben 10 pont előnyünk van jelenleg" - tette hozzá a várdaiak sportigazgatója.