Vágólapra másolva!
Bolla Bendegúz góllal járult hozzá a Grasshoppers Lausanne elleni, 3-1-es hazai sikeréhez a svájci labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának vasárnapi játéknapján, míg a KRC Genk Németh András góljával győzött a KAA Gent otthonában a belga labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján.

A zürichi klub honlapja szerint a hatszoros válogatott hátvéd végigjátszotta a mérkőzést, amelynek 91. percében volt eredményes. Bollának ez volt a negyedik gólja a mostani idényben. A Grasshoppers a hetedik helyen áll a tabellán, amelyen Szalai Ádám együttese, az FC Basel második.

A Genk honlapja szerint az U21-es válogatott csatár a 89. percben lépett pályára és két perccel később szerezte meg a találkozó egyetlen találatát. Csapata a 35. perctől emberelőnyben futballozott.

A dél-afrikai születésű Németh 2016 januárjában igazolt Belgiumba, de az élvonalban csak a mostani szezonban mutatkozott be. A mai volt a negyedik meccse és a második gólja.

A Genk a tabella nyolcadik helyén végzett az alapszakaszban, így a rájátszásban - amelynek ez volt az első fordulója - a Konferencia-ligában való indulásért küzdhet.