Társoldalunk:

Dibusz: Örök emlék az Újpest ellen megnyerni a bajnoki címet

2022.04.24. 19:45

A labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában a Ferencváros 2-1-re legyőzte az Újpestet a Groupama Arénában, ezzel matematikailag is bebiztosította a bajnoki címét és sorozatban negyedszer végezett az élen az NB I-ben. A találkozó után a csapatkapitány Dibusz Dénes az M4 Sport kamerája előtt elmondta, hogy egy Újpest ellen megnyert bajnoki cím örök emlék minden focistának.

„Megjártuk a poklot. Én egyből láttam, hogy kéz volt, de a játékvezető ezt nem akarta elhinni nekem. Nagyon nehéz meccs volt, gyorsan hátrányba kerültünk, de szerencsére sikerült fordítanunk még az első félidőben.  

Dibusz Dénes rengeteg védésseljárult hozzá a Fradi bajnoki címéhezFotó: Csudai Sándor - Origo

Végig nyílt meccs volt, és örülök, hogy megnyertük. Minden évben úgy készül az ember, hogy szeretne bajnok lenni. Tavaly is az Újpest ellen biztosítottuk be a bajnoki címet, de az zárt kapus meccs volt. A sors most ismét ezt hozta, úgyhogy ez most egy örök emlék. Ritkán adatik meg az Újpest ellen bajnoki címet ünnepelni hazai pályán" – mondta a Fradi csapatkapitánya, aki az ötödik bajnoki címét nyerte a csapattal.