Hornyák Zsolt a bíróban látja a Puskás Akadémia pontvesztésének okát

2022.04.24. 10:10

Stopira hosszabbításban szerzett találatával tudott hazai pályán pontot menteni a MOL Fehérvár FC a Puskás Akadémia FC ellen a labdarúgó NB I 29. fordulójában. A 2-2-re végződő mérkőzést követően a vezetőedzők így értékeltek. 

Michael Boris, a MOL Fehérvár FC vezetőedzője nem volt maradéktalanul elégedett - írja az nso.hu.

„Úgy érzem, jól kezdtük a mérkőzést, ettől függetlenül az első kapott gólunkat egy megengedhetetlen hiba előzte meg. A második kapott gólunk is labdavesztést követően történt. Ilyen esetben mindenképpen vissza kell zárnunk, és jobban védekeznünk. Ez zsinórban az ötödik veretlen mérkőzésünk, célunk pedig továbbra is a negyedik hely elérése. Ennek fényében szeretnénk pontot szerezni Debrecenben."

Hornyák Zsolt nem igazán volt elégedettForrás: pfla.hu

A Puskás Akadémia trénere, Hornyák Zsolt csalódottan értékelte a találkozót.

„Egyértelműen jobb csapat voltunk a mai meccsen. Az elején hibáztunk, ennek eredményeképp hátrányba kerültünk. A második félidőt azonban mi domináltuk. Nagy kár, hogy nem rúgtuk be a harmadik gólt. A végén a védelem kicsit feltolódott a jobb oldalon, és így teret hagytak ellenfeleiknek az egyenlítésre. A játékkal teljesen meg vagyok elégedve, bár a játékvezetéssel nem feltétlenül értettem egyet. Úgy érzem, kompenzálva volt a mérkőzés. Csalódott vagyok, hiszen meg kellett volna nyernünk ezt a találkozót. Mindig fájó, ha egy csapat a hosszabbításban kap gólt."

Ajánlataink