Ancelotti szerint hazudott a PSG edzője Mbappéról

Real Madrid CF v Elche CF - La Liga Santander soccer Real Madrid CF Elche CF La Liga Santander Carlo Ancelotti Waist up One person La Liga Santander match Estadio Santiago Bernabeu January Horizontal SPORT FOOTBALL PHOTO
Carlo Ancelotti of Real Madrid reacts during the La Liga Santander match between Real Madrid CF and Elche CF at Estadio Santiago Bernabeu on January 23, 2022 in Madrid, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain vezetőedzője, az argentin Mauricio Pochettino nemrég arról beszélt, hogy jelen állás szerint vele együtt Kylian Mbappé is a PSG-nél lesz majd a következő szezonban. A francia világbajnok focista szerződése nyáron lejár, egyelőre nem fogadta el a párizsiak új ajánlatát, sokak szerint pedig szinte biztos, hogy ingyen a Real Madridhoz igazol.

A madridiak vezetőedzője, Carlo Ancelotti a csapat hétvégi, Espanyol elleni bajnokija előtt tartott sajtótájékoztatót, amin megkérdezték, szerinte mi igaz a fentiekből.

„Pochettino azt mondta, hogy Mbappé száz százalék, hogy marad? Néha az edzők nem mondhatják el a teljes igazságot a sajtótájékoztatókon" – mondta nevetve az olasz tréner.

Ancelotti szerint egyébként a szurkolók most a bajnoki címmel és a Bajnokok Ligájával vannak elfoglalva, előbbit már egy szerzett ponttal be is biztosíthatják. Könnyen lehet, hogy Karim Benzema és Vinicius Jr is pihenőt kap majd, mert Ancelotti szerint mindenki pihenhet majd, akinek erre szüksége van a Manchester City elleni, szerdai BL-elődöntő visszavágója előtt.

A védelemben David Alaba, Eder Militao és Nacho nélkül lesz kénytelen kiállni a Real, így a védelem közepén várhatóan Jesus Vallejo és Casemiro kezd majd hétvégén.