Mbappé két gólt lőtt, de a PSG a 93. percben bukta el a győzelmet

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's Argentinian forward Lionel Messi (C) fights for the ball with Strasbourg's French midfielder Dimitri Lienard (L) next to Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe during the French L1 football match between Strasbourg RC and Paris Saint-Germain (PSG) at La Meinau stadium in Strasbourg, eastern France, on April 29, 2022. (Photo by Patrick HERTZOG / AFP)
Vágólapra másolva!
A francia labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában a bajnok Paris Saint-Germain 3-3-as döntetlent játszott a Strasbourg vendégeként.

Az előző fordulóban a PSG csak döntetlent játszott a Lens ellen, de így is behozhatatlan előnyre tett szert és megszerezte fennállása 10. bajnoki címét.

A Strasbourg elleni meccs nem a tervek szerint indult Lionel Messiék számára, mert a korábbi PSG-csatár, Kevin Gameiro már a 3. percben vezetést szerzett.

A 23. percben Neymar nagyszerű passzából Kylian Mbappé kiegyenlített, de a félidőben maradt az 1-1.

Kylian Mbappé két gólt lőtt és egy gólpasszt adott, de ez sem volt elég a PSG győzelméhez Forrás: AFP/Patrick Hertzog

A 64. percben Mbappé hozta kihagyhatatlan helyzetbe Hakimit, így fordított a PSG, majd a világbajnok csatár a 68. percben a második gólját is megszerezte a meccsen, miután kihasználta a Strasbourg védelmének hatalmas hibáját.

A 75. percben egy szöglet utáni fejessel szépített a hazai együttes, majd a 93. percben hatalmas meglepetésre kiegyenlített.

Egy bal oldali beadás után Anthony Caci kapásból lőtt a kapuba, így a Strasbourg pontot szerzett a bajnokcsapat ellen, és feljött a tabella 5. helyére.