Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában a Puskás Akadémia hazai pályán 3-1-re legyőzte a Mezőkövesd csapatát, ezzel megszakította ötmeccses nyeretlenségi sorozatát. A találkozó után Hornyák Zsolt, a felcsúti csapat edzője a kétgólos játékosát Szahab Zahedi méltatta, de nem tudott elmenni szó nélkül amellett, hogy csapata az iráni támadó labdavesztése után kapott gólt.

„Hetvenöt percig jól játszott a csapatom, Zahedi könnyebbsége mondjuk komoly hiba volt. Igaz, két gyönyörű góllal kijavította, de nem tudom megbocsátom-e neki, ilyen hibát taktikai okokból nem szabad elkövetni.

Ez a megmozdulás büntetendő, de csak minimális, szóbeli fegyelmit fog kapni, mert nem veszítheti el a labdát a saját tizenhatosunkon" - mondta az M4 Sport kamerája előtt Hornyák Zsolt, akit a mérkőzés után sajtótájékoztatón is megkérdeztek az iráni játékos hibájáról.

Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia edzője Forrás: M4 Sport

„Zahedi nagyon lazán veszi a futballt, úgyhogy két dolgot lehet vele csinálni: agyoncsapni, és akkor nem lesz belőle semmi, vagy élvezni a játékát.

Nem könnyű természet, de elfogadta az öltöző is, mert érzik a többiek is az erejét. Nem ajánlom neki, hogy a következő mérkőzésen még egy ilyen hülyeséget elkövessen" - mondta a Puskás Akadémia edzője a Nemzeti Sport újságírójának kérdésére.