Társoldalunk:

Párizsban állhat össze végül a Messi-Ronaldo álompáros

2022.04.30. 10:13

A Mirror című angol lap arról ír, hogy Cristiano Ronaldo még a Manchester United frissen kinevezett edzőjének, Erik ten Hagnak az érkezése előtt elhagyhatja a klubot. És már azt is tudni vélik, hogy hova igazol.

Az ötszörös aranylabdás portugál világsztárt nagyon sokan annak ellenére is csak a MU kerékkötőjének tartják, hogy góljaival szinte egyedül tartja életben a csapat európai kupaszereplésről szőtt álmait (még, ha ez minden bizonnyal csak a Konferencialiga lesz is). Ronaldo a MU legutóbbi 9 góljából 8-at vállalt, ami két győzelmet és egy döntetlent ért.

A Mirror szerint mégis biztosnak tűnik, hogy a csapatot a saját képére formálni igyekvő Ten Hag nem tart majd igényt a 37 éves portugálra, aki így még a holland július 1-i érkezése előtt távozhat.

Cristiano Ronaldo hiába a MU legeredményesebb focistája a szezonban, mégis bizonytalan a sorsa a klubnálForrás: AFP/Anthony Devlin

Az új klubja pedig a Paris Saint-Germain lehet, a franciák ugyanis szívesen látnák, és a fizetése sem okozna nekik gondot, különösen akkor, ha Kylian Mbappé valóban a Real Madridba igazol. Ha Ronaldo tényleg Párizsba költözik, akkor végre egy csapatban is láthatják a szurkolók az elmúlt évtizedek - ha nem minden idők - két legjobb játékosát.

Persze, kérdés, hogy a MU szponzorai mit szólnának a klub legnagyobb marketingértékkel bíró játékosának távozásához, és az is, hogy mennyire hihetünk a távozásról szóló pletykáknak.