Vágólapra másolva!
A labdarúgó Merkantil Bank Liga 35. fordulójában a feljutásra esélyes Diósgyőr a kieső helyen álló Budaörs otthonában kapott ki, így Dragan Vukmir csapata már hárompontos hátrányban van a második feljutó helyen álló Kecskemét mögött. A találkozó után a DVTK edzője nem kímélte a csapatát, mert úgy érzi, néhány nem tették eléggé oda magukat.

„Nagyon sajnálom a mai mérkőzést, és szégyellem magam!

Még három mérkőzés maradt hátra a bajnokságból, próbáljuk mind a három mérkőzést megnyerni, de nem csak rajtunk múlik a feljutás" – értékelt a mérkőzés után a miskolci klub honlapjának a szerb edző.

Dragan Vukmir, a Diósgyőr edzője Forrás: dvtk.hu

A 31. fordulót követően hiába állt feljutó helyen a Diósgyőr, a vezetőség kirúgta Kondás Elemért, és éppen a harmadik helyen álló rivális Szeged edzőjét, a szerb Dragan Vukmirt hozta a helyére. A korábban a Fradival és a Debrecennel három bajnoki címet nyerő védő miskolci szerepvállalása egyelőre korántsem sikersztori, ugyanis Vukmir négy meccsből kettőt elveszített, egyszer döntetlen játszott és csak egyszer tudott nyerni, csapata pedig egyre messzebb van a feljutástól.