Szerződést hosszabbított a Fradi focicsapatának magyar válogatott kapusa

BOGDÁN Ádám Fradi Ferencváros FTC
Budapest, 2022. február 9. Bogdán Ádám, a Ferencváros kapusa a labdarúgó MOL Magyar Kupa nyolcaddöntőjében játszott Vasas FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen az Illovszky Rudolf Stadionban 2022. február 9-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Szerződést hosszabbított a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) címvédő Ferencváros a magyar válogatott kapusával, Bogdán Ádámmal.

21-szeres magyar válogatott kapus, Bogdán Ádám továbbra is a Fradi kötelékében marad, május 5-én ugyanis szerződést hosszabbított a játékos - írja a fradi.hu.

Bogdán Ádám 2020 nyarán csatlakozott az FTC-hez a skót Hibernian csapatától, majd a Fradival ebben az évben megjárta a Bajnokok Ligája csoportkörét, míg az idény végén bajnok lett, összesen pedig hét mérkőzésen (öt bajnokin és két MOL Magyar Kupa-találkozón) védte a csapat kapuját. A 2021 tavaszán nyújtott remek teljesítményével felkeltette a magyar válogatott szövetségi kapitányának, Marco Rossinak is a figyelmét, az olasz tréner pedig beválogatta őt a részeben hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő keretébe, így Bogdán 2015 után ismét magára ölthette a címeres mezt.

Bogdán Ádám marad a Fradiban Forrás: MTI/Mti Fotószerkesztőség/Koszticsák Szilárd

A 2021-2022-s szezonban eddig kilenc alkalommal kezdődött vele a Fradi összeállítása, többek között a Celtic elleni itthoni UEFA Európa Liga-csoportmeccsen is ő védett, illetve hazai porondon idáig három MK-találkozón, valamint öt bajnokin jutott szóhoz és ismét magyar bajnok lett a csapattal.

Bogdán Ádám szerződése aláírása után a FradiMédiának beszélt a folytatásról és a céljairól.