Ibrahimovic pánikba esett: hamarosan vissza kell vonulnia a sérülései miatt

AC Milan v US Sassuolo - Italian Serie A 2021,Serie A Horizontal
????????????????????????????MILAN, ITALY - NOVEMBER 28: Zlatan Ibrahimovic of AC Milan gestures in dejection during the Italian Serie A match between AC Milan and Sassuolo at San Siro Stadium in Milan, Italy on November 28, 2021. Piero Cruciatti / Anadolu Agency (Photo by Piero Cruciatti / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Zlatan Ibrahimovicon nem fog az idő, még 40 évesen is a régi - gondolhatták nemrég a fociszurkolók és ő maga is. Csakhogy az elnyűhetetlennek vélt svéd világsztár az AC Milan idei szezonjában jóformán többet sérült, mint ahányszor bevethető.

"Kicsit pánikba estem. Abban a helyzetben találtam magam, hogy közel vagyok a célvonalhoz

– mondta Ibra, aki egyelőre nem tudja, mivel foglalkozzon a közelgő visszavonulása után. – Tudom, hogy sokmindenhez kezdhetek, és még rengeteg ajánlatot is fogok kapni. De a pályán kapott adrenalint máshol hiába is keresem majd. (...)

– utalt vélhetően a mind gyakoribb térd- és Achillesz-ín-sérüléseire. Igaz, Ibra hozzátette: még nem akar visszavonulni, de már felkészül rá - írja a Ripost.

Zlatan Ibrahimovicot már nem sokáig láthatjuk a pályán Forrás: Anadolu Agency via AFP/2021 Anadolu Agency/Piero Cruciatti

Ibrahimovic ebben a szezonban összesen 25 tétmeccsen tudott játszani, ezeken 8 gól és 3 gólpassz a mérlege.