Társoldalunk:

Pogba elutasította a City ajánlatát, három klub maradt versenyben a világbajnok focistáért

2022.05.09. 10:29

A legfrissebb hírek szerint a Manchester United világbajnok focistája, Paul Pogba kikosarazta a Manchester Cityt, így már csak három csapat, a Real Madrid, a Paris Saint-Germain és a Juventus maradt versenyben a francia sztár leigazolásáért.

A napokban röppent fel a hír, miszerint az angol bajnok és listavezető Manchester City ingyen szerezheti meg a nyáron a városi rivális United történetének legdrágább szerzeményét. A The Athletic értesülései szerint Pogba hízelgő ajánlatot kapott Pep Guardiola csapatától, amit komolyan fontolóra is vett, ám végül úgy döntött, hogy elutasítja azt, mivel egy másik csapatban szeretne játszani. A lap információi szerint a spanyol bajnok Real Madrid, a francia bajnok PSG és Pogba korábbi klubja, a Juventus a legnagyobb esélyes a játékos leigazolására.

Pogba 2016-ban 105 millió euróért tért vissza a Juventustól, ahova 2012-ben igazolt a MU-tól, és lett az angol klub történetének legdrágább igazolása, de egy Ligakupán és egy Európa-ligán kívül mást nem nyert a csapattal. A 29 éves világbajnok középpályás idén csupán 20 bajnokin kapott lehetőséget, ezek közül ráadásul mindössze kilencen lépett pályára kezdőként, így nem meglepő, hogy nem hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését. A Manchester United történetének legdrágább igazolása másodszor távozhat ingyen az Old Traffordról.