Vágólapra másolva!
Immáron 33-szoros bajnok és az ősz során az Európa Liga csoportkörét megjárt Ferencváros focicsapatának egyetlen célja maradt az idei szezonra, méghozzá a MOL Magyar Kupa elhódítása, amelyre utoljára 2017-ben volt példa.

A Puskás Arénában május 11-én, szerdán 19.30-tól sorra kerülő döntőben a Paks lesz az FTC ellenfel, amely csapattal kapcsolatos érdekesség, hogy bosnyák válogatott játékos, Muhamed Besic eddigi két NB I-es gólját egyaránt a Tolna megyeiek ellen szerezte. A finálé előtt a fradi.hu kérdezte a játékost.

"Szerintem ez pusztán csak a véletlen műve, örültem a góljaimnak, de nem tulajdonítok neki jelentőséget, hogy kinek rúgom őket. Természetesen, ha lehetőségem lesz rá, akkor

újra gólt szeretnék majd lőni nekik, de boldog leszek, bárki is találjon az ellenfél kapujába. Az egész csapat készen áll

a szerdai fináléra. A szombati bajnokavatás után ünnepeltünk ugyan egy kicsit, de vasárnaptól csakis a Paksra készültünk" - mondta a Paksnak lőtt gólok kapcsán Besic, aki szerint ideje újra kupár nyernie a Fradinak.

Muhamed Besic igazi Paks-specialista Forrás: fradi.hu

"Túl régóta várunk erre a sikerre, öt éve nem nyertük meg a kupát. Egyetlen célunk van, duplázni akarunk,

a bajnokság mellé a kupa-győzelmet is be akarjuk húzni, és bízom benne, hogy ez sikerülni is fog" - tette hozzá a bosnyák focista, aki korábban még nem járt a Puskás Arénában, de már nagyon várja.

és ha nyerünk, akkor akárcsak szombaton, megint együtt ünnepelhetnénk" - árulta el Besic, aki reméli, hogy hamarabb eldől majd a meccs, mint 2017-ben a Vasas ellen, amikor büntetők döntöttek, de oda állna a labda mögé, ha arról lenne szó.

A duplázás, vagyis a bajnoki cím és a kupa-győzelem utoljára a 2015/2016-os szezon végén jött össze a Fradinak, most 2022-ben itt az újabb lehetőség a zöld-fehér csapat számára. A Paks elleni MK-döntőre május 11-én, szerdán este 19.30-tól kerül sor a Puskás Arénában.