A PSG sztárkapusa döntött a jövőjéről

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's Italian goalkeeper Gianluigi Donnarumma warms up prior to the UEFA Champions League round of 16 first leg football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Real Madrid at the Parc des Princes stadium in Paris on February 15, 2022. (Photo by Alain JOCARD / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain olasz kapusa, Gianluigi Donnarumma maradni szeretne a klubnál, de zavarja, hogy harcolnia kell a csapatba kerülésért Keylor Navasszal.

A tavalyi Európa-bajnokság legjobbjának választott kapus nyáron igazolt az AC Milan együttesétől a PSG-hez, ráadásul ingyen érkezett, mert a szerződése lejárt a milánói gigásznál.

Donnarumma azonban ebben a szezonban nem tudott első számú kapussá válni a párizsi sztárcsapatban, mert Mauricio Pochettino vezetőedző számos alkalommal a Costa Rica-i Keylor Navast játszatta a posztján. Az Eb-győztes futballista a francia bajnokságban eddig csak 16 mérkőzésen védett, míg a Bajnokok Ligájában 5 összecsapáson állt a kapuban.

nyilatkozta Donnarumma.

"A következő idényben is Keylor Navasszal harcoljak a helyemért? Az nem lehet. A klubnak döntéseket kell hoznia" - tette hozzá a 23 éves kapus.