Társoldalunk:

Pavel Nedved nekiment a Juventus elnökének

2022.05.13. 13:01

A Juventus alelnöke, Pavel Nedved dühösen vitatkozott a klub elnökével, Andrea Agnellivel, miután a torinói sztárcsapat kikapott az Intertől az Olasz Kupa döntőjében.

A Juventus a 2010/2011-es idény óta először marad trófea nélkül, és ez a klub korábbi játékosát, a 2003-ban aranylabdás Pavel Nedvedet különösen rosszul érintette. A csapat jelenlegi alelnöke az Inter elleni vereség után Massimiliano Allegri vezetőedzőt hibáztatta és néhány futballista hozzáállását bírálta.

A Football Italia megírta, hogy az elveszített kupadöntő után Nedved az elnökkel, Agnellivel vitatkozott, akinek elmondta, hogy egyáltalán nem elégedett Allegri munkájával és azzal a teljesítménnyel, amit a Juve az olasz tréner vezetésével nyújt.

A cseh legenda szerint Paulo Dybala remek játékos, de a Juventusnak el kell őt engednie, a télen több mint 80 millió fontért igazolt Dusan Vlahovicot viszont a védelmébe vette.

Ne feledjétek, a srác nagyon-nagyon erősen kezdett, fontos gólokat szerzett, mindenki lelkes volt vele kapcsolatban. Szerintem nem csak a mez súlya, hanem a fáradtság is rányomja a bélyegét a játékára, hiszen nagyon keményen dolgozott a szezon első felében a Fiorentinánál, és most az idény végére fizikailag elfáradt" - védte meg a szerb csatárt Nedved.

Pavel Nedved bosszús a Juventus gyenge szezonja miattForrás: NurPhoto via AFP/Mike Kireev/NurPhoto/Mike Kireev

A Juventus a Serie A-ban 36 forduló után a negyedik helyen áll, míg az Olasz Kupában döntőig jutott, ahol hosszabbítás után 4-2-re kikapott az Intertől. A torinói együttes a Bajnokok Ligájában a nyolcaddöntőben esett ki, ahol meglepetésre a Villarreal búcsúztatta.