Guardiola alaposan kiosztotta a Manchester United korábbi sztárjait

Real Madrid v Manchester City Semi Final Leg Two - UEFA Champions League Real Madrid Manchester City Pep Guardiola UEFA Champions League Semi Final Leg Two match Pep Guardiola head coach Estadio Santiago Bernabeu May Horizontal SPORT FOOTBALL PLAYER UEFA
Pep Guardiola head coach of Manchester City looks during the UEFA Champions League Semi Final Leg Two match between Real Madrid and Manchester City at Estadio Santiago Bernabeu on May 4, 2022 in Madrid, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester City a Bajnokok Ligája elődöntőjében maradt alul kétmeccses párharcban a Real Madrid ellenében. A Manchester United korábbi játékosai közül Patrice Evra és Dimitar Berbatov is odaszúrt a katalán mesternek.

Patrice Evra volt a keményebb, ő azt mondta, Pep Guardiola csapatában nincsenek karizmatikus egyéniségek, ráadásul szerinte azért, mert Guardiola nem szereti, ha a pályán olyan egyéniségek vannak, akik nélküle hoznak döntéseket. Evra szerint Guardiola minden helyzetben főnök akar lenni, ezért is néznek hátrányos helyzetben sokszor kétségbeesetten a kispad mellett álló edzőre, ahelyett, hogy maguk találnának ki valamit.

Pep Guardiola nem finomkodott Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

„Az olyan szakértők, mint Berbatov vagy Evra, akik ott voltak Madridban és a karakterekről beszélnek... Ők sem tűntek akkora egyéniségeknek, amikor szétzúztam, szétzúztuk őket a Bajnokok Ligája döntőjében a Barcelonával" – mondta Guardiola, aki kifejtette, attól nem változik meg valakinek az egyénisége, mert a rengeteg kihagyott helyzet után a csapata kap egy gólt. A csapatát az elmúlt öt évben elért teljesítménye alapján és nem pár perc alapján kellene megítélni szerinte.