Társoldalunk:

Guardiola alaposan kiosztotta a Manchester United korábbi sztárjait

2022.05.13. 19:55

A Manchester City a Bajnokok Ligája elődöntőjében maradt alul kétmeccses párharcban a Real Madrid ellenében. A Manchester United korábbi játékosai közül Patrice Evra és Dimitar Berbatov is odaszúrt a katalán mesternek.

Patrice Evra volt a keményebb, ő azt mondta, Pep Guardiola csapatában nincsenek karizmatikus egyéniségek, ráadásul szerinte azért, mert Guardiola nem szereti, ha a pályán olyan egyéniségek vannak, akik nélküle hoznak döntéseket. Evra szerint Guardiola minden helyzetben főnök akar lenni, ezért is néznek hátrányos helyzetben sokszor kétségbeesetten a kispad mellett álló edzőre, ahelyett, hogy maguk találnának ki valamit.

Pep Guardiola nem finomkodottForrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

„Az olyan szakértők, mint Berbatov vagy Evra, akik ott voltak Madridban és a karakterekről beszélnek... Ők sem tűntek akkora egyéniségeknek, amikor szétzúztam, szétzúztuk őket a Bajnokok Ligája döntőjében a Barcelonával" – mondta Guardiola, aki kifejtette, attól nem változik meg valakinek az egyénisége, mert a rengeteg kihagyott helyzet után a csapata kap egy gólt. A csapatát az elmúlt öt évben elért teljesítménye alapján és nem pár perc alapján kellene megítélni szerinte.