A Real Madrid sztárja a sírva fakadó ellenfelét vigasztalta - videó

Real Madrid v Levante - La Liga 2022,Football,La Liga,Levante,Madrid,Real Madrid,Soccer,Spain Horizontal
MADRID, SPAIN - MAY 12: Vinicius Junior of Real Madrid celebrates after scoring a goal during the La Liga week 36 soccer match between Real Madrid and Levante at Santiago Bernabeu in Madrid, Spain on May 12, 2022. Burak Akbulut / Anadolu Agency (Photo by BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A bajnok Real Madrid a La Liga 36. fordulójában 6-0-ra kiütötte a Levantét, amely kiesett a spanyol élvonalból. A meccs után a vesztes együttes csapatkapitánya könnyek közt nyilatkozott, majd a három gólt szerző Vinicius Junior odament hozzá, hogy megvigasztalja.

A Levante csapatkapitánya, José Luis Morales csalódottan és letörten nyilatkozott a Real elleni vereséget követően és a kamerák előtt elsírta magát.

mondta a riporternek a könnyeivel küzdve a valenciai csapat rutinos játékosa.

Az interjú végén megható jelenet zajlott le, a mérkőzésen három gólt szerző Vinicius Junior ugyanis odament Moraleshez és átölelte a végtelenül szomorú futballistát.

A 6-0-s vereséggel az utolsó helyezett Levante hátránya hat pont maradt az éppen bennmaradó, 17. helyezett Cádiz együttesével szemben, de az egymás elleni eredmények miatt már biztosan nem tudja megelőzni, így kiesett a másodosztályba.