Társoldalunk:

A Real Madrid sztárja a sírva fakadó ellenfelét vigasztalta - videó

2022.05.14. 08:12

A bajnok Real Madrid a La Liga 36. fordulójában 6-0-ra kiütötte a Levantét, amely kiesett a spanyol élvonalból. A meccs után a vesztes együttes csapatkapitánya könnyek közt nyilatkozott, majd a három gólt szerző Vinicius Junior odament hozzá, hogy megvigasztalja.

A Levante csapatkapitánya, José Luis Morales csalódottan és letörten nyilatkozott a Real elleni vereséget követően és a kamerák előtt elsírta magát. 

Nem teljesítettünk a megfelelő szinten ebben az idényben. Köszönjük szépen a szurkolók támogatását, akiktől azt kérjük, hogy bocsássanak meg nekünk" - mondta a riporternek a könnyeivel küzdve a valenciai csapat rutinos játékosa.

Az interjú végén megható jelenet zajlott le, a mérkőzésen három gólt szerző Vinicius Junior ugyanis odament Moraleshez és átölelte a végtelenül szomorú futballistát.

A 6-0-s vereséggel az utolsó helyezett Levante hátránya hat pont maradt az éppen bennmaradó, 17. helyezett Cádiz együttesével szemben, de az egymás elleni eredmények miatt már biztosan nem tudja megelőzni, így kiesett a másodosztályba.