Társoldalunk:

A Manchester United fontos utalást tett Cristiano Ronaldo jövőjéről

2022.05.15. 08:13

A Manchester United ugyan nem hivatalosan, de bemutatta az új mezeket, amelyeket a 2022/2023-as idényben viselnek majd a játékosok. A fotókon Cristiano Ronaldo is szerepel, így nagy a valószínűsége annak, hogy a portugál szupersztár a következő szezonban is marad a klubnál.

A The Sun megírta, hogy a United Stand oldalon napvilágot láttak olyan fotók, amelyen a Manchester United játékosai az új mezekben feszítenek. A képek alapján a hazai dresszt az 1998/1999-es szezonban használt változat inspirálta, ekkor nyert három fontos trófeát (Premier League, FA-kupa, Bajnokok Ligája) az angol sztárcsapat. Az idegenbeli mez stílusa is a legendás idényben használt dresszt idézi, fehér alapon fekete díszítéssel.

Cristiano Ronaldo a következő szezonban is maradhat a Manchester United játékosaForrás: AFP/Lindsey Parnaby

A kiszivárogtatott fotókon a csapat ötszörös aranylabdás szupersztárja, Cristiano Ronaldo is látható, így a rajongók reménykedhetnek abban, hogy a portugál klasszis a következő szezonban is marad Manchesterben.

Ronaldo is tett már korábban utalást a jövőjét illetően, egyszer a közösségi médiában üzent a szurkolóknak, majd azt nyilatkozta, hogy alig várja a csapat új edzőjének, az Ajaxtól távozó Erik Ten Hagnak az érkezését.