Társoldalunk:

˝Ha ingyen távozik, kicsinálom a sajtóban˝ - dagad a botrány a spanyol sztárcsapatnál

2022.05.16. 14:37

Vihar készülődik Valenciában, miután hangfelvételek szivárogtak ki, amelyekben Anil Murthy, a spanyol élvonalbeli labdarúgóklub elnöke beszél a klub jövőjéről, a játékosokról és persze az edzői stábról. A felvételeket a Superdeporte újság tette közzé, fókuszban Carlos Solerrel, Murthy ugyanis világosan elmondta, milyen feltétellel hajlandó elengedni sztárját.

˝Carlos távozni akar, ez egyértelmű, és tiszteletben kell tartani – mondta. – Jó viszonyban szeretne elválni a klubtól, azt szeretné, hogy a családja nyugodtan kimehessen az utcára, hogy a szerettei jól érezzék magukat. De azt mondom neki: hozzon egy ajánlatot, mert ha januárban ingyen távozik, akkor kicsinálom a sajtóban. Százezer eurót fogok adni, hogy ez megtörténjen. Pénzt kell hoznod! Az akadémián nevelkedtél, onnan kerültél fel, a klub beléd fektetett˝ - számolt be az elnök szavairól a tv2play.hu.

Carlos Solerból pénzt akarnak látni ValenciábanForrás: NurPhoto via AFP/David Aliaga/NurPhoto/David Aliaga

Úgy látszik, csőstül jön a baj Valenciában, hiszen Murthy kijelentette, hogy terveket készít arra az esetre, ha José Gayá is továbbállna.

Anil Murthy nem viccelForrás: AFP/Daniel Leal

˝Már sok éve itt van. Szeretem ezt a csapatot, de tisztelni kell azoknak a srácoknak az ambícióit, akik a válogatottban szeretnének futballozni, és egy Bajnokok Ligája-résztvevő csapathoz szeretnének menni. Ha azt mondom neki, hogy jövőre nem tervezek sok pénzt költeni, azt fogja kérdezni: mit keresek még itt? Jesús Vázquez lesz a balhátvédünk a következő szezonban.˝