David Beckham klubjában vásárolhat részesedést Lionel Messi

fbl Horizontal MAKING A FACE
Paris Saint-Germain's Argentinian forward Lionel Messi gestures ahead of the French L1 football match between Paris-Saint Germain (PSG) and Lens (RCL) at The Parc des Princes Stadium in Paris on April 23, 2022. (Photo by Alain JOCARD / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain argentin világsztárja, Lionel Messi az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Inter Miami futballcsapatában vásárolhat részesedést.

A hétszeres aranylabdás a hírek szerint 35 százalékos részesedést vásárolhat David Beckham klubjában, az Inter Miamiban, amelynek a játékosa is lehet a jövőben. Messit 2023-ig köti szerződés a PSG-hez, ezt követően az Egyesült Államokban folytathatja pályafutását.

mondta az Inter Miami társtulajdonosa és ügyvezető igazgatója, Jorge Mas.

tette hozzá Mas.

A Marca megírta, hogy Messi korábban azt nyilatkozta, hogy egyszer szívesen Amerikába költözne, hogy megtapasztalja, milyen szinten áll ott a labdarúgás. A 34 éves sztár családja egyébként cáfolta az Inter Miamival kapcsolatos híreket, szerintük Messi még egyáltalán nem döntött a jövőjéről, és hazugságnak tartják a hamis feltételezéseket.

Az argentin sztár tavaly nyáron hagyta el a Barcelonát és a PSG-hez igazolt, amellyel kétéves szerződést kötött.