Társoldalunk:

David Beckham klubjában vásárolhat részesedést Lionel Messi

2022.05.17. 18:07

A Paris Saint-Germain argentin világsztárja, Lionel Messi az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Inter Miami futballcsapatában vásárolhat részesedést.

A hétszeres aranylabdás a hírek szerint 35 százalékos részesedést vásárolhat David Beckham klubjában, az Inter Miamiban, amelynek a játékosa is lehet a jövőben. Messit 2023-ig köti szerződés a PSG-hez, ezt követően az Egyesült Államokban folytathatja pályafutását.

Leo Messi még mindig a világ egyik legjobb játékosa, a képességei nem csökkentek" - mondta az Inter Miami társtulajdonosa és ügyvezető igazgatója, Jorge Mas.

Én és David Beckham kapcsolatban állunk vele. Amikor távozik a PSG-től, szeretnénk, ha hozzánk csatlakozna és a közösségünk tagja lenne. Megtörténhet? Mi mindent elkövetünk érte. Optimista vagyok és hiszek benne. Ez egy remek lehetőség" - tette hozzá Mas.

A Marca megírta, hogy Messi korábban azt nyilatkozta, hogy egyszer szívesen Amerikába költözne, hogy megtapasztalja, milyen szinten áll ott a labdarúgás. A 34 éves sztár családja egyébként cáfolta az Inter Miamival kapcsolatos híreket, szerintük Messi még egyáltalán nem döntött a jövőjéről, és hazugságnak tartják a hamis feltételezéseket.

Az argentin sztár tavaly nyáron hagyta el a Barcelonát és a PSG-hez igazolt, amellyel kétéves szerződést kötött.